Η Sabrina Carpenter ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Short n’ Sweet»

Written by on June 18, 2024

Μετά το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας της στα charts, την πρώτη εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα sets στο Coachella φέτος, η Sabrina Carpenter αποκαλύπτει ότι έκτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «Short n’ Sweet» και θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου 2024.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου “Short n’ Sweet” που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο», έγραψε η Sabrina Carpenter, δίνοντας στη δημοσιότητα ταυτόχρονα τον τίτλο, το εξώφυλλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.

 

 

«Αυτό το project είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα και ελπίζω να γίνει ξεχωριστό και για εσάς!», συνέχισε.

«Επίσης, έχω μία έκπληξη για εσάς για το βράδυ της Πέμπτης (σ.σ. πρωί Παρασκευής σε ώρα Ελλάδας. Οπότε μείνετε συντονισμένοι!», πρόσθεσε.

Στο εξώφυλλο του «Short n’ Sweet», τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη της και μία αχτίδα του ηλίου λάμπει σε ένα σημείο στον ώμο της, ακριβώς πάνω από ένα έντονο κόκκινο σημάδι ενός φιλιού με κραγιόν.

Στο οπισθόφυλλο, τα μαλλιά της είναι τραβηγμένα στο πλάι όσο ακριβώς χρειάζεται για να αποκαλυφθεί ένα τατουάζ που γράφει «Short n’ Sweet» στον ώμο της.

Η Sabrina Carpenter ανακοινώνει το νέο άλμπουμ της την ίδια στιγμή που η ασταμάτητη επιτυχία της «Espresso» συνεχίζει να ανεβαίνει.

Το πλατινένιο «Espresso», το οποίο έχει κατακτήσει τα charts σε όλο τον κόσμο, έγινε το τέταρτο τραγούδι της που εμφανίζεται στο Billboard Hot 100 και το πρώτο τραγούδι της που ανεβαίνει στο Top 5 στο συγκεκριμένο chart.

Το «Espresso» έφτασε στο No. 1 στα charts του Spotify τόσο παγκοσμίως όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο και συνολικά εμφανίστηκε στα charts του Spotify σε 70 χώρες, όπου σε 50 από αυτές το τραγούδι βρέθηκε στο Top 5.

Παράλληλα, το «Espresso» έχει κυριαρχήσει στην κορυφή του Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες.

Στην Ελλάδα, έχει ανέβει στο No. 3 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI και έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Η επιτυχία του «Espresso» αύξησε την απίστευτη δυναμική της Sabrina Carpenter μετά το πλατινένιο «Feather», το οποίο της χάρισε το πρώτο της No. 1 στο Top 40 Radio και πρόσφατα ανέβηκε στο Νο. 21 του Hot 100.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eVli-tstM5E?si=2No_73GfRwRczRGc” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>
Ταυτόχρονα, η Sabrina Carpenter φτάνει σε σπάνια ύψη, καθώς για πρώτη φορά γίνεται ένας από τους 50 καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams στον κόσμο στο Spotify.

πηγή: postmelody.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist