Η Taylor Swift κυκλοφορεί το επίσημο λεύκωμα του «The Eras Tour»

Written by on October 16, 2024

Εκτός από το επίσημο λεύκωμα του «The Eras Tour», η Taylor Swift κυκλοφορεί επίσης τις φυσικές εκδόσεις του «The Tortured Poets Department: The Anthology».

Η επική περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift, που έχει διαρκέσει σχεδόν δύο χρόνια, φτάνει στο τέλος της τον Δεκέμβριο.

Η συναυλιακή ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» έχει ήδη απαθανατίσει την περιοδεία και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, πριν αποκτήσει μία μόνιμη στέγη στο Disney+.

Τώρα, η αστέρας της pop σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα ακόμα αφιέρωμα στην ιστορική περιοδεία της: το βιβλίο «Taylor Swift | The Eras Tour Book», ένα λεύκωμα 256 σελίδων με πάνω από 500 φωτογραφίες από τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Το «Taylor Swift | The Eras Tour Book» υπόσχεται να περιλαμβάνει φωτογραφίες από κάθε ενότητα της τρίωρης παράστασής της, πρόβες και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια με τα μουσικά όργανα, τα κοστούμια, τα σκηνικά και τα σχέδια των σχεδιαστών, καθώς και προσωπικές σκέψεις και σημειώσεις της τραγουδίστριας.

«Εδώ είναι η επίσημη αναδρομή στην πιο υπέροχη περιοδεία της ζωής μου, το αγαπημένο μου “The Eras Tour” Ευχαριστώ τους θαυμαστές που ήρθαν στην παράσταση. Εσείς κάνατε το “The Eras Tour” αυτό που έγινε», δήλωσε η Taylor Swift.

Κάθε εποχή της καριέρας της θα έχει το δικό της ξεχωριστό κεφάλαιο στο λεύκωμα και θα συνοδεύεται από σχόλια της Σουίφτ για τις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις και τα παρασκήνια.

Το «The Eras Tour Book» Book θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Target στις ΗΠΑ από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου (δια ζώσης) και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου (online).

Παράλληλα με το λεύκωμα, οι Swifties θα μπορούν επίσης να αποκτήσουν την πρώτη έκδοση βινυλίου και CD του «The Tortured Poets Department: The Anthology».

«Ξεκινάμε το τελευταίο σκέλος της “The Eras Tour” αυτή την εβδομάδα, κάτι που είναι δύσκολο να το συλλάβουμε», έγραψε η Taylor Swift στο Instagram.

«Αυτή η περιοδεία ήταν η πιο υπέροχη εμπειρία και ήξερα ότι ήθελα να τιμήσω τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί με έναν ξεχωριστό τρόπο. Λοιπόν, με δύο τρόπους στην πραγματικότητα», συνεχίζει.

«Χαίρομαι που ανακοινώνω ότι το επίσημο βιβλίο του “The Eras Tour”, γεμάτο με προσωπικές σκέψεις μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια, όλες τις μαγικές αναμνήσεις που φέρατε κάθε βράδυ και το “The Tortured Poets Department: The Anthology” σε βινύλιο και CD θα είναι όλα διαθέσιμα για πρώτη φορά από τις 29 Νοεμβρίου», προσθέτει.

Η Taylor Swift σημείωσε ότι οι πληροφορίες για τη διεθνή κυκλοφορία των δύο προϊόντων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το βινύλιο του «The Tortured Poets Department: The Anthology» θα περιλαμβάνει και τα 31 τραγούδια του διπλού άλμπουμ που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, καθώς και τέσσερα επιπλέον ακουστικά bonus tracks.

Τα τέσσερα ακουστικά κομμάτια που θα προστεθούν στις εκδόσεις του «The Anthology» δεν αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση.

Η Taylor Swift έχει ήδη κυκλοφορήσει μία σειρά από ακουστικές εκτελέσεις σε περιορισμένες, ψηφιακές εκδόσεις του αρχικού άλμπουμ της «The Tortured Poets Department».

Η έκδοση βινυλίου του «The Anthology» αποτελείται από τέσσερις ημιδιαφανείς δίσκους βινυλίου με εφέ μαρμάρου και συνοδεύεται από μία αφίσα 12×12 ιντσών.

Το «The Tortured Poets Department: The Anthology» είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως για ψηφιακή λήψη και streaming μόλις δύο ώρες μετά την άφιξη της standard έκδοσης του «The Tortured Poets Department», τον Απρίλιο.

Μέχρι σήμερα, ήταν διαθέσιμη σε φυσικές εκδόσεις CD και βινυλίου μόνο η standard έκδοση του άλμπουμ που περιέχει 16 τραγούδια.

Η κυκλοφορία του «The Tortured Poets Department: The Anthology» σε φυσική μορφή αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στα charts.

Μέχρι στιγμής, το «The Tortured Poets Department» έχει κυριαρχήσει στην κορυφή του Billboard 200 για 15 εβδομάδες, ένα προσωπικό ρεκόρ για την Taylor Swift και μία επίδοση που έχουν πετύχει μόνο λίγοι καλλιτέχνες στην ιστορία.

Η Taylor Swift επιστρέφει στη σκηνή αυτήν την εβδομάδα για να ξεκινήσει το τελευταίο σκέλος του «The Eras Tour», το οποίο είναι ήδη η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εννέα συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκινώντας με τρεις βραδιές στο Μαϊάμι στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου, και άλλες εννέα συναυλίες στον Καναδά.

Το «The Eras Tour» θα ολοκληρωθεί με τρεις εμφανίσεις στο Βανκούβερ στις 6, 7, 8 Δεκεμβρίου.

πηγή: postmelody.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist