Οι London Grammar μεταμορφώνουν το «Espresso» της Sabrina Carpenter με μία διασκευή

Written by on July 25, 2024

Η Hannah Reid των London Grammar εξερευνά τον κόσμο της Sabrina Carpenter.

Οι London Grammar παρουσίασαν μία ατμοσφαιρική διασκευή της επιτυχίας «Espresso» της Sabrina Carpenter.

Το συγκρότημα, που αποτελείται από τη Hannah Reid, τον Dan Rothman και τον Dominic «Dot» Major, παρουσίασε τη δική του εκδοχή του καλοκαιρινού pop anthem, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Piano Sessions» του BBC Radio 1 την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με οικοδέσποινα τη Sian Eleri, οι London Grammar μίλησαν για το νέο άλμπουμ τους «The Greatest Love», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

«Νομίζω ότι το άλμπουμ νούμερο τέσσερα αντλεί επιρροές από τα θέματα για τα οποία πάντα γράφω, την αγάπη, τις σχέσεις, την απώλεια διάφορων πτυχών του εαυτού σου», δήλωσε η Hannh Reid.

«Αλλά νομίζω ότι το κάνω με έναν πιο γιορτινό, άμεσο τρόπο, το οποίο είναι ωραίο. Υπάρχουν κάποιες στιγμές σε αυτό το άλμπουμ όπου πραγματικά τολμήσαμε και είναι μεγαλειώδες και πολύχρωμο. Νομίζω ότι στιχουργικά είναι λίγο πιο άμεσο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, οι London Grammar εξέπληξαν τους πάντες παρουσιάζοντας μία κάπως ασυνήθιστη διασκευή του επιτυχημένου single «Espresso» της Sabrina Carpenter.

«Μερικά από τα τραγούδια της είναι απλά απόλυτα hits. Είναι απίστευτα και λατρεύω τα μουσικά βίντεό της και όλη την αύρα της», σχολίασε η Hannah Reid, εξηγώντας γιατί επέλεξαν να διασκευάσουν το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Είναι σαν την pop μουσική με την οποία μεγάλωσα, για να είμαι ειλικρινής, οπότε ήταν πραγματικά διασκεδαστικό», πρόσθεσε.

Η Hannah Reid είπε επίσης της αρέσει να τραγουδά τους στίχους «Δουλεύω μέχρι αργά / Γιατί είμαι τραγουδίστρια» από το «Espresso» γιατί είναι «πραγματικά όμορφοι».

«Είναι τόσο κολλητικό και μένει συνεχώς στο μυαλό σου. Είναι μες στο κεφάλι μου τα μεσάνυχτα όταν ξυπνάω. Είναι ιδιοφυΐα», είπε για τη Sabrina Carpenter.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η τραγουδίστρια των London Grammar αποκάλυψε επίσης ότι προσπάθησε να αποφύγει να κάνει το «Espresso» να ακούγεται σαν τα τραγούδια του συγκροτήματος, αλλά αντ’ αυτού ήθελε να εξερευνήσει την αρχική προσέγγιση της Sabrina Carpenter.

«Προσπάθησα να μην το κάνω πολύ δικό μας. Προσπάθησα να μπω στον κόσμο της Sabrina φωνητικά», ανέφερε.

«Προφανώς με το παίξιμο του Dot στο πιάνο, αμέσως γίνεται περισσότερο London Grammar, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό για μένα να μπω λίγο περισσότερο στον κόσμο κάποιου άλλου», πρόσθεσε.

Οι London Grammar έπαιξαν επιπλέον ζωντανά στο «Piano Sessions» του BBC Radio 1 το νέο single «Into Gold» από το επερχόμενο άλμπουμ τους «The Greatest Love».

«Γράφτηκε στο πιάνο και αν έχει γραφτεί αρχικά στο πιάνο, θα είναι αρκετά απλό», αποκάλυψε η Hannah Reid για την προσέγγιση που ακολούθησαν για τη δημιουργία του τραγουδιού.

«Δεν ήταν πολύ δύσκολο, αλλά γράψαμε ένα δύσκολο τελείωμα που λίγο το μετανιώσαμε», συνέχισε.

πηγή: postmelody.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist