Το νέο τραγούδι της Billie Eilish,Lunch

Written by on May 29, 2024

  • Λίγες ώρες μετά από την κυκλοφορία του ολοκαίνουριο studio album της, “HIT ME HARD AND SOFT”, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Billie Eilish, έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο music video για το τραγούδι της “LUNCH”. Την σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε η ίδια, ενώ τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει μαζί με τον αδερφό της και παραγωγό Finneas O’Donnell.

    Ο Finneas μοιάζει εκστασιασμένος όπως κι η Billie από την κυκλοφορία του έργου, καθώς είπε στους θαυμαστές του στο Instagram: “Αυτό το album είναι το πιο αγαπημένο πράγμα στο οποίο έχω συμμετάσχει ποτέ και υπήρξαν τόσες πολλές φορές κατά τη διάρκεια που το φτιάχναμε που νόμιζα ότι δεν θα το τελειώναμε ποτέ ή δεν είχα ιδέα τι κάναμε, έχασα το μέτρημα”.

    Το αυτο-σκηνοθετημένο music video είναι αρκετά απλό, βλέποντας την Eilish να παίζει απευθείας σε μια vintage βιντεοκάμερα. Πολύ ταιριαστά, φοράει επίσης μια εμφανώς εμπνευσμένη στολή της δεκαετίας του ’90: ένα κόκκινο καπέλο φορεμένο στο πλάι, μια κίτρινη κορυφαία φανέλα πάνω από ένα μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι, ασαφή μπλε βραχιολάκια, καρό σορτς και Jordans.

     

     

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist