To video συνεργασίας Kygo,Imagine Dragons για το τραγούδι Stars Will Align

Written by on October 16, 2024

  • Μετά τη σαρωτική επιτυχία τους πριν από έξι χρόνια ο superstar, Kygo, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους Imagine Dragons και μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single “Stars Will Align”.

    Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός με τις δεκάδες επιτυχίες και τα εκατομμύρια streams, Kygo, συνεργάζεται με τους Imagine Dragons των αμέτρητων fan. To 2018 είχαν κυκλοφορήσει το “Born To Be Yours”, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, ενώ έφτασε στο Top 50 των charts σε 38 χώρες.

    To “Stars Will Align” σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τον Kygo, μετά την κυκλοφορία του ομότιτλου 5ου album του τον Ιούνιο, το οποίο περιείχε singles όπως τα “Healing (Shattered Heart)” feat. the Jonas Brothers, “For Life” feat. Zak Abel & Nile Rodgers καθώς και το “Whatever” feat. Ava Max, το οποίο κατέκτησε το Νο. 1 του European Airplay Chart.

    Την ίδια στιγμή, ο Kygo βρίσκεται σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη να είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, λίγο πριν επισκεφθεί το Μεξικό, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Αυστραλία στις αρχές του 2025. Αναμένεται να ανακοινωθούν και νέες ημερομηνίες εμφανίσεων.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist